dilluns, 30 de març del 2009

Swap de pasqua.



Ja tinc aquí el meu regal de l'intercanvi de pasqua que organitzava Marga.
M 'arriba des d'alacant de les mans de Jorgelina i és molt bonic, el paquet portava una conilleta molt dolça, un didal d'Alacant, una bosseta amb unes cintes i agulles i un conill i ous de xocolata que em penso que duraran ben poc.
Moltes gràcies m'ha agradat molt tot.

Ya tengo aquí mi regalo del intercambio que organizó Marga. Me llega des de Alicante de las manos de Jorgelina y es muy bonito, el paquete llevaba una conejita muy dulce, un dedal de Alicante, una bolsita con cintas y alfileres de colores y un conejo y huevos de chocolate que van a durar poco. Muchas gracias, me ha gustado todo mucho.

divendres, 27 de març del 2009

Blocs 15*15


M'he apuntat a l'intercanvi de blocs de 15*15 que organitza Núria Madurell, si esteu interessades encara us hi podeu apuntar.
Em fa il·lusió tenir un petit trocet de vosaltres.

Me he anotado al intercambio de bloques que organiza Núria Madurell, todavia teneis tiempo. Me hace ilusión tener un trocito vuestro.

dijous, 26 de març del 2009

Hexàgons


Mireu que estic aprenet a fer. Gràcies al tutorial del blog de Esperanza he començat a fer aquests hexàgons que encara no se que en faré però m'ha servit per fer un descans a l'acolxat de la colxa de la Jana( quina feinada).Són hexàgons molt petits fan uns 2cm cada costat.
Tinc molta sort per què gràcies als tutorials que pengeu puc apendre a fer coses noves.

Mirar que estoy aprendiendo a hacer. Gracias al tutorial del blog de Esperanza he empezado a hacer estos hexágonos. Todavía no se que haré con ellos pero de momento me han servido para tomarme un descanso del acolchado de la colcha de Jana. Son hexágonos muy pequeños hacen unos 2 cm por lado.
Tengo mucha suerte, ya que gracias a los tutoriales que colgais voy aprendiendo a hacer cosas nuevas.

divendres, 20 de març del 2009

Penélope


Poc a poc em vaig posant al dia amb els Sals. Aquest bloc és l'anomenat Penélope de Sal an angel's story que organitza el club de costura. És el corresponent al més de febrer. El del més de març és la Charlotte i ja tinc les robes preparades, espero acabar-lo la setmana vinent.

A partir d'avui, posaré també un breu comentari en castellà per qué pugui entendre-ho més gent.

Me voy poniendo al día con los sals. Aquí teneis a Penélope del sal del Club de costura, An angel's story.

dimarts, 17 de març del 2009

Cosidor per anar a Sitges



Em vaig fer aquest cosidor de viatge per anar a Sitges. Tenia dues hores de viatge per anar i dues més per tornar i vaig pensar que, per què el viatge en tren se'm fes més curt potser em podia portar alguna cosa per fer.
Vaig trobar un tutorial fantàstic al blog de iherba, i el dijous a la nit em vaig posar a fer-lo. Gràcies a una màquina de cosir que em va regalar la meva sogra, vaig anar força ràpid, encara que l'hem d'ajustar per què salta algun punt i jo haig de practicar molt amb el peu de la màquina( no es de motor).
Ara el tinc ple de fils i vaig per tota la casa fent cosetes amb els meus fils ben recollidets en una pràctica bosseta, petita i endreçada.

dijous, 12 de març del 2009

Sitges


Demà me'n vaig a Sitges!!
Arribaré a Sitges cap a les 11h i penso veure-ho tot, tot, i tot.
Aquesta és l'agulla que m'acompanyarà en el meu viatge. L'he fet seguint el tutorial que ens va proposar margashappypatchwork.
Espero veure moltes coses, agafar moltes idees i si és possible coneixer gent de la blogosfera. Em penso però que gairebé tothom anirà dissabte.
També aniré amb una amiga la Cristina que s'ha obert un blog per començar a entrar en aquest món.
Bon cap de setmana a tothom i les que aneu, disfruteu molt a Sitges!!!!

dimecres, 11 de març del 2009

Manteta per la Jana


Estic fent aquesta manteta per la Jana. És per quan està al sofà o pels viatges en cotxe, de seguida s'adorm i si és de nit així se sentirà més reconfortada.
Encara em falta unir-la verticalment, però em va agradant com queda. ës la primera vegada que fai algo així, mai havia aplicat, ni festonejat ni....., tantes coses que estic aprenent...
A veure si a Sitges trobo una roba ben bonica per fer la part del darrera i la acabo aviat, que l'arnau ja em reclama la seva.

dilluns, 2 de març del 2009

The tea room


Aquí teniu el segon objectiu acabat del sal de El rincón de Trelly, m'agrada com va quedant i em penso que el penjaré a la cuina tot i que els nens se l'estan rifant...
Ja he començat el tercer objectiu i tot i que el faig a estonetes petites, es fa força ràpid.