dijous, 25 de març del 2010

4rt bloc del Sampler d'Esperanza.


Per fi he acabat aquest bloc. Van donar tres opcions, fàcil, complicat, i molt complicat.
Jo vaig triar la del mig, i m'ha quedat fatal, però després de desfer-ho unes 8 vegades he decidit deixar-lo així i posar-me al dia. Quan estigui al dia ho tornaré a intentar.

Por fin he terminado este bloque. Dieron 3 opciones y me decanté por la de dificultad media. Me ha quedado fatal pero después de deshacerlo 8 veces he decidido dejarlo así y ponreme al día. Cuando esté al día lo intentaré de nuevo.

9 comentaris:

Glòria Garcia ha dit...

Doncs a mi m'agrada.
Glòria

Marta ha dit...

no siguis tan exigent!!! pensa que "aquelles perfeccions" que trobem pels blogs són de gent que porta moooolts anys!!! has d'estar més que contenta del teu treball que el molinet és molt difícil, jo encara no m'hi he atrevit, ara començaré el Dear jane, i em fa una por!!!!
ah! i pel que dius que l'has hagut de desfer varis cops... em sembla que hi ha un refrany que diu: "fent i desfen aprèn l'aprenent" o algo així, donc nosaltres igual! a seguir amb força ànims!

cati ha dit...

Hola, jo no el veig malament, a mi m'agrada no tinguis manies cuan els juntis tots ho veuras molt diferen.
Respecte lo que em vas comentar el altre dia perdona que no et contestes habans pero estaba esparan resultas medics no es migranya es una enfermatat que fa molt poc lan catalogat que no saben com tretarla les sigles son s.u.g. algu aixi i es del nervi central amb tracten am antiepilectics i baig tiran.

Sonia ha dit...

No t'ha quedat tan malament, pensa que lo que veus malament son els cantons, però un cop cosits amb un altre bloc això no es veu.

Anna ha dit...

OLÀ;
COMO vai meu nome é cilene sou nova em patchwork e estou tentando tambem fazer o sampler de ESPERANZA, mas não desisto mesmo com algumas dificuldades,estou aprendendo sozinha com muitas costuras e descosturas.boa sorte. falo doBRASIL

tchau!!!!!!!!!

Esperanza ha dit...

jajaja este bloque a mí consiguio sacarme de los nervios... jajjaa. un besazo.

MONTSE ha dit...

A mi també m'apgrada, i té uns colors molt bonics. No conexia el teu blog, ara ja m'hi fet seguidora. Una abraçada

Diseño Web ha dit...

Fantastico!

Diseño Web ha dit...

Fantastico!!!